Workshop Søvn 14.oktober 2020 kl:18.30-21.00 kr:350,-

Balansert Søvn er en grunnsten ved god helse. Vi skal lære litt om nervesystemet og funksjonen ved søvn. Vi skal gi ro til kroppen og gjøre MediYoga sett som er laget spesielt for å bedre søvn.

 

Vi skal også gjøre ulike triks for hjernen som hjelper den å finne ro før leggetid. Hjelpe kroppen å optimalisere søvnen.

 

Varmt velkommen, passer alle trenger ikke å prøvd yoga før.

 

Workshop for angst/uro/depresjon 28.mars 450kr

Vi får besøk fra MediYogaVest. Hun er MediYoga instruktør med personlig erfaring fra posttraumatisk stress syndrom. Hun skal gi oss en innføring i hva som skjer med kroppen ved angst/uro og gi oss øvelser som virker forebyggende og styrkende. En skattekiste du kan ta med deg hjem og bruke i din hverdag. Har du, eller kjenner noen som sliter med dette, anbefaler jeg deg sterkt å holde av datoen:) Maks 10 plasser ledig og forbehold om nok påmeldte. Påmelding til Pust ved Vibeke

 

Workshop Stress og utbrenthet 22.april 2020 kl: 18.30-21.00

Denne workshop passer for alle. Det er aldri for tidlig å forbygge stresslidelser. Den er også skreddersydd for deg som allerede har symptomer p stress og /eller utbrenthet.

 

Sliter du med stiv kropp, hodepine, smerter, manglende tiltakslyst, manglende energi, svimmelhet eller tarmene? Eller føler du bare at timene ikke strekker til…

 

Du er varmt velkommen denne dagen. Du vil få kort innføring i kroppens stress system. Teoretisk og praktisk. Avsluttes med MediYoga sitt sett for stress og utbrenthet.

 

350kr

 

Påmelding mail: vibeke@pust.as eller send meg en melding på: 960 40 467

 

Chakra Work-shop November 2020

 

Vil du unne deg en hel dag med MediYoga og samtidig lære om chakraene? Jeg kan ikke love deg at du vil kjenne dine chakra, men du vil få utdypet teoretisk kunnskap om dem. Hva de er, hva balanse/ubalanse i dem vil gjøre med kroppen din. Dette er grunnmuren og essensen med yoga, ikke positurene, men læren om seg selv, din kropp. Lære å tolke signalene kroppen gir deg. Da er det mye enklere å regulere/balansere seg selv, til å mestre mer i livet.

Vi starter dagen med et langt og godt MediYoga sett som jobber for hele kroppen. Chakra meditasjon for hele kroppen, (det var i slik meditasjon jeg oppdaget mitt hjertechakra). Lang avspenning med gong, syngebolle, koshiklokker, harpe m.m

Pause (Mat tar du med selv)

Teoretisk formidling av chakraene.

Pause (snack inkl)

Meditasjon og avslutning

Workshopen passer for alle som har praktisert yoga i over 6mnd. ⭐️⭐️

Bindende påmelding krever betaling av workshopen.

Kr: 1300,-

Inkl: kursmateriell, snacks og en fantastisk mediyogadag. 10 plasser

Vibeke🦋

 

Tilbakemeldinger:  “Utrolig lærerikt…”              “Det forklarer mye..”                “Kjenner meg veldig igjen…”                “Nå skal jeg klare å jobbe mot balanse i grensesetting…”