Work-shop februar 2020

Kurs med kort og enkel innføring i å regulere nervesystemet med medisinsk yoga og mindfullness.

Denne kunnskapen er spesielt verdifull om du jobber med mennesker eller har fysiske/psykiske helseplager eller begrensninger. Dette tilbys hos Pust som et lynkurs for folk flest, ikke som behandling.

Pris kr. 1900,-

første dag:
Teoretisk innføring i nervesystemet. Praktiske eksempler fra hverdagen på hvordan det autoimmune nervesystemet påvirkes og reguleres. Enkle øvelser på stol.

Andre dag:
Teoretisk innføring i medisinsk yoga. Vi gjør et enkelt sett som kan utføres på stol. Vi prøver å forstå hvordan vi kan bruke pusten til å regulere nervesystemet.

Målet med kurset er at en lærer å lytte til kroppen, etterhvert vil en mestre å tolke dens signaler uten å la de kontrollere alle avgjørelser. Vi bruker pusten.

Kurset vil bare ha plass til 10 deltakere, så vær rask å melde deg på om dette er noe du vil lære. Dette er også et fint kurs å ta om du ikke har prøvd medisinsk yoga før, vurderer å begynne med yoga eller om du allerede gjør yoga og trenger litt teoretisk påfyll. Du vil ha bedre nytte av å gjøre øvelsene om du vet hvorfor du gjør dem og hvordan de påvirker nervesystemet.

Håper vi ses. Varmt velkommen

Påmelding til mail: vibeke@pust.as eller tlf: 960 40 467

Hilsen Vibeke

 

 

Tilbakemeldinger: “svært nyttig..”

                              “mange aha opplevelser..”

 

Chakra Work-shop søndag 10 November 2019

kl:10.00-15.00

Vil du unne deg en hel dag med MediYoga og samtidig lære om chakraene? Jeg kan ikke love deg at du vil kjenne dine chakra, men du vil få utdypet teoretisk kunnskap om dem. Hva de er, hva balanse/ubalanse i dem vil gjøre med kroppen din. Dette er grunnmuren og essensen med yoga, ikke positurene, men læren om seg selv, din kropp. Lære å tolke signalene kroppen gir deg. Da er det mye enklere å regulere/balansere seg selv, til å mestre mer i livet.

Vi starter dagen med et langt og godt MediYoga sett som jobber for hele kroppen. Chakra meditasjon for hele kroppen, (det var i slik meditasjon jeg oppdaget mitt hjertechakra). Lang avspenning med gong, syngebolle, koshiklokker, harpe m.m

Pause (Mat tar du med selv)

Teoretisk formidling av chakraene.

Pause (snack inkl)

Meditasjon og avslutning

Workshopen passer for alle som har praktisert yoga i over 6mnd. ⭐️⭐️

Bindende påmelding krever betaling av workshopen.

Kr: 1300,-

Inkl: kursmateriell, snacks og en fantastisk mediyogadag. 10 plasser

Vibeke🦋

 

Tilbakemeldinger:  “Utrolig lærerikt…”              “Det forklarer mye..”                “Kjenner meg veldig igjen…”                “Nå skal jeg klare å jobbe mot balanse i grensesetting…”

 

 

Workshop Stress og utbrenthet 9.november kl:11.00-13.30

Denne workshop passer for alle. Det er aldri for tidlig å forbygge stresslidelser. Den er også skreddersydd for deg som allerede har symptomer p stress og /eller utbrenthet.

 

Sliter du med stiv kropp, hodepine, smerter, manglende tiltakslyst, manglende energi, svimmelhet eller tarmene? Eller føler du bare at timene ikke strekker til…

 

Du er varmt velkommen denne dagen. Du vil få kort innføring i kroppens stress system. Teoretisk og praktisk. Avsluttes med MediYoga sitt sett for stress og utbrenthet.

 

350kr (faste kunder -20%)

 

Påmelding mail: vibeke@pust.as eller send meg en melding på: 960 40 467