Work-shop 6-7 September 2019

Kurs med kort og enkel innføring i å regulere nervesystemet med medisinsk yoga og mindfullness.

Denne kunnskapen er spesielt verdifull om du jobber med mennesker eller har fysiske/psykiske helseplager eller begrensninger. Dette tilbys hos Pust som et lynkurs for folk flest, ikke som behandling.

Pris kr. 1900,-

Fredag 6.september kl:16.30-18.30:
Teoretisk innføring i nervesystemet. Praktiske eksempler fra hverdagen på hvordan det autoimmune nervesystemet påvirkes og reguleres. Enkle øvelser på stol.

Lørdag 7.september kl:10.00-15.00:
Teoretisk innføring i medisinsk yoga. Vi gjør et enkelt sett som kan utføres på stol. Vi prøver å forstå hvordan vi kan bruke pusten til å regulere nervesystemet.

Målet med kurset er at en lærer å lytte til kroppen, etterhvert vil en mestre å tolke dens signaler uten å la de kontrollere alle avgjørelser. Vi bruker pusten.

Kurset vil bare ha plass til 10 deltakere, så vær rask å melde deg på om dette er noe du vil lære. Dette er også et fint kurs å ta om du ikke har prøvd medisinsk yoga før, vurderer å begynne med yoga eller om du allerede gjør yoga og trenger litt teoretisk påfyll. Du vil ha bedre nytte av å gjøre øvelsene om du vet hvorfor du gjør dem og hvordan de påvirker nervesystemet.

Håper vi ses. Varmt velkommen

Påmelding til mail: vibeke@pust.as eller tlf: 960 40 467

Hilsen Vibeke

 

 

Tilbakemeldinger: “svært nyttig..”

                              “mange aha opplevelser..”