Om Pust

Pust.as er et medisinsk yogastudio, eies og drives av Vibeke Svendsen. Sykepleier som daglig har praktisert mindfullness siden 2011, MediYoga siden 2014. Dette har gitt meg store helsegevinster, mestringsfølelse i hverdagen. Dette har jeg et stort hjerte for og ønsker å lære det ifra meg til alle som vil lære/erfare selv.

Mine timer er varierte, noe for alle vil jeg tro. Jeg har alltid nervesystemet som utgangspunkt i mine timer. Vi har samme settet i tre uker, for å kjenne effekten tydelig. Utdannet MediYoga instruktør.

Kristin Medhaug jobber til daglig i Karmøy Kommune. Er også frilans yogainstruktør. Har flere utdannelser innen yoga bl.a. MediYoga, kundaliniYoga, MediYoga-kids, MediYoga for stress og utbrenthet, yoga på stol.

Kristin tilbyr MediYoga for alle og en time spesielt tilrettelagt for Ungdom 12-19 år.

Kristins timer starter ofte med kort avspenning. Øvelser for hele kroppen, hvile og meditasjon.

Pust sin logo er utarbeidet av Mette Johannessen, min vennine og grafisk designer. Den er ikke tilfeldig valgt. Treet representerer mye, bl.a at vi trenger å slå røtter for å stå sterkt i oss selv. Sommerfugl er mye brukt i Yoga, den symboliserer helbredelse, gjennom pusten kan vi tilføre vonde steder oksygen, skille ut CO2(avfallsstoffer) og på den måten leger kroppen seg. Regnbuens farger representerer chakraene som MediYoga er bygget på. De er plassert på treet som et pust, hvor de strekker seg ut og hjelper treet (mennesket) med å si det vi har på hjertet, vår sannhet. Har du sterke røtter er det enklere å skinne som den personen du virkelig er. Logoen symboliserer alt jeg ønsker å formidle med Pust yogastudio.