Velkommen til PUST Yoga studio

Kursoversikt nedenfor. Oppstart 2 kvartal uke 17

Kursene melder en seg på for 6-12 uker av gangen, da vil du ha best effekt av det. Ved påmelding til flere kurs, får du -50% på kurs nr2,3,4etc. Du kan også melde deg på et kurs etter at kurset har startet, da betaler du for det som gjenstår.

Drop-in. Har du klippekort eller ønsker prøvetime?
Da må du sende meg melding via kontaktskjema/mail/tlf hvilket kurs du vil droppe inn på innen kl:12 dagen før, forutsetter ledig matte.

Klippekort: 1200kr for 6klipp / Prøvetime: 200kr

Din matte er reservert når du har betalt. Betaling via vipps/bankkonto/faktura. Innbetalt påmelding blir ikke refundert og påmelding er bindende.

Melder du deg på eks 12ukers kurs og går glipp av noen uker, kan de tas igjen i løpet av sesongen. Forutsetter at du er kunde og at det er du selv som kommer på timene. Timene kan ikke gis videre til familie eller venner.

Vårsesong: jan-juni / Høstsesong: aug-des

Jobber du skift, reiser mye eller har planlagt rehabilitering? Ta kontakt med de datoene du ønsker å gå på kurs, så ordner vi pris. Passer det best å gå 2*/uke i 4uker og ingenting de neste 3 ukene?
Ta kontakt så ordner vi en kurspris.

Lunch avspenning

Onsdager kl: 11.30-12.00 Lunch avspenning med Vibeke
Visste du at vi blir mer effektive og får frem det beste i oss med tilstrekkelig hvile. Her kommer en god pause i arbeidsdagen inn.

Mer info og Påmelding

MediYoga på stol

Torsdag kl: 12.00-13.00 MediYoga på stol med Vibeke
Alle er velkommen! Men denne timen tilpasser jeg til de som har aktive symptomer fra sykdommer som ME, Kreft eller andre sykdommer som kan gjøre fysisk aktivitet utfordrende.

Mer info og Påmelding

UngdomsYoga

Søndag kl: 18.00-19.30 UngdomsYoga 12-19år
(Ungdomskole-videregående) med Kristin
Medisinsk Yoga har vist seg å være en god måte å aktivere det parasympatiske nervesystemet på.

Mer info og Påmelding

Qigong

Nytt Kurs settes opp etter Påske! Qigong med Gunhild, mandager i partallsuker. Det er hovedsakelig stående øvelser, men kan gjøres på stol.

Mer info og Påmelding