Velkommen til PUST Yoga studio

Kursoversikt nedenfor 2020

Kursene melder en seg på for 3-15 uker av gangen, da vil du ha best effekt av det. Ved påmelding til flere kurs samme semester, får du -50% på kurs nr2,3,4etc. Du kan også melde deg på et kurs etter at kurset har startet, da betaler du for det som gjenstår.

Drop-in. Har du klippekort eller ønsker prøvetime?
Da må du sende meg melding via kontaktskjema/mail/tlf hvilket kurs du vil droppe inn på innen kl:12 dagen før, forutsetter ledig matte.

Klippekort: 1200kr for 6klipp / Prøvetime: 200kr Gjelder alle yogatimer og Qigong

Din matte er reservert når du har betalt. Betaling via vipps/bankkonto/faktura. Innbetalt påmelding blir ikke refundert og påmelding er bindende.

Melder du deg på eks 12ukers kurs og går glipp av noen uker, kan de tas igjen i løpet av sesongen. Forutsetter at du er kunde og at det er du selv som kommer på timene. Timene kan ikke gis videre til familie eller venner.

Ved påmelding til kurs/workshop/klang må kursavgiften betales i sin helhet ved påmelding.

Vårsesong: jan-juni / Høstsesong: aug-des

Jobber du skift, reiser mye eller har planlagt rehabilitering? Ta kontakt med de datoene du ønsker å gå på kurs, så ordner vi pris. Passer det best å gå 2*/uke i 4uker og ingenting de neste 3 ukene?
Ta kontakt så ordner vi en kurspris.

 

Vipps: Pust.as nr: 533315

 

konto: 3361.23.20905

 

Parfyme kan vi ikke ha på timene, en bør heller ikke lukte alkohol på timen, da noen er sensitive.

MediYoga

MediYoga time med fokus på aksept, selvutvikling og egenkjærlighet. Identisk til timen som starter tidligere på mandagskvelden.

Mer info og Påmelding

Morgenyoga

Onsdager kl: 10.00-11.15 Morgenyoga med Vibeke
Medisinsk Yoga passer for alle. Har du fri på dagen eller jobber skift, kom innom!

Mer info og Påmelding

MediYoga på stol

Torsdag kl: 12.00-13.00 MediYoga på stol med Vibeke
Alle er velkommen! Men denne timen tilpasser jeg til de som har aktive symptomer fra sykdommer som ME, Kreft eller andre sykdommer som kan gjøre fysisk aktivitet utfordrende.

Mer info og Påmelding

KvardagsYoga

Torsdag kl: 18.30-20.00 KvardagsYoga med Kristin
Medisinsk Yoga for alle, som alternativt kan gjøres på stol. Dette er rolige timer med dyp avspenning og meditasjon til slutt.

Mer info og Påmelding