Fokusområder med klangavspenning med Vibeke

Sjekk “timeplan” for datoer og instruktør.

 

Timene varierer fra 1,5t til 2timer. Innholdet har varierte tema, men med Vibeke og Marie inneholder timene meditasjon, gong, syngeboller, harpe, koshi/avspenning. 250kr per gang og påmelding fra gang til gang, (Allerede kunde -20%). Kristin bytter instrumentene ut med YogaNidra

Klangavspenning tilsvarer det som vi mange kjenner som gongbad eller lydbad. Hos Pust kaller jeg det Klangavspenning, fordi jeg bruker mange flere instrumenter enn gong, selv om den er hovedinnslaget. I tillegg er det enkelt å komme i mindfulness meditasjon og dyp avspenning på en slik time.

En slik time vil kunne motarbeide stress med dens vibrasjoner. Lyden i seg selv blir sekundær, det er vibrasjonene som trenger inn i kroppen og balanserer nervesystemet. Kan gi indre fred, økt bevissthet og avslapning for kropp og sinn. Du kan også her, som ved andre meditasjoner vi tilbyr, oppleve ubehag og en forsterkelse av symptomer. Min erfaring er at man må gjennomleve ubearbeida ting/følelser før det gir slipp. MediYoga og klangavspenning kan hjelpe deg på denne vegen til bedre helse og økt bevissthet. Ønsker en ikke dette, kan en bare ta en pause, prøve igjen om en stund.

Jeg var på kurs i soundhealing i Sverige. Der fikk vi lære av Jens Zygar, fra Tyskland, som arbeider full tid sammen med sin kjære med dette. Her lærte vi om gong, syngeboller, harpe m.m hvordan de virker og hvordan vi kjenner vibrasjonene.

Jeg spiller veldig rolig

Varmt velkommen!

 

Påmelding: Send e-post, ring eller send en sms.

Husk å skrive hvilket kurs og dato du ønsker å melde deg på, ditt navn og telefonnr.

Telefon 960 40 467 – E-post: vibeke@pust.as

 

 

Tilbakemelding: “fantastisk!”

“Først vanskelig å være tilstede, etterhvert utrolig enkelt å være tilstede i kroppen…”

“lett å gi slipp..”

“utrolig avslappende…”