CaliBra Stress Release

Calibra drives av meg, Aliz Bakonyi. Jeg er opprinnelig fra Ungarn og er utdannet journalist fra hjemlandet.

Min nysgjerrighet for vår vakre verden har vært med meg så lenge jeg kan huske. For meg er reising den ultimate måten å bli kjent med seg selv, nye kulturer og kjenne på friheten ved å leve.

Da jeg var 20 år, tok eventyrlysten overtaket, og førte meg til New Zealand på mitt første store eventyr utenfor Europa. Etter det ble livet mitt snudd opp ned, og verden der jeg trodde at jeg hørte hjemme ble borte. I søken etter meg selv begynte jeg å jobbe på cruise båt i Florida, – hvor i stedet meg selv – møtte jeg min sjelevenn og senere ektemann, og slik endte jeg opp i Norge i 2004.

Jeg har alltid hatt interesse for helse og velvære, og hvis min kjære mor kunne ha bestemt hva jeg skulle bli, så ville hun sendt meg for å studere hudpleie… Slik ble det ikke. Selv har jeg stått der for å ta sykepleier utdanning to ganger opp gjennom årene, men hver gang var det noe annet som fikk meg til andre tanker.

I 2015 startet jeg derfor utdanningen min som naturterapeutisk muskelterapeut hos Sirius Naturterapeutisk Skole, hvor jeg tok avslutningseksamen i juni 2018.

Jeg elsker jobben min, og setter stor pris på å få lov til å jobbe med folk innen muskelterapiens retningslinjer, hvor vi ser hele Deg.